Războiul continuă: Rezistoidul Radu Oltean îl desenează pe Tudor Gheorghe ca un excrement uman în tricolor

Ai fi crezut că după prostia mare cât casa pe care a scos-o USR-istul Andrei Caramitru pe gură acum câteva zile, armata de idioți utili (ziși și mișcarea #rezist) s-ar mai fi potolit măcar așa, în limita decenței. „Inteligența” de care a dat dovadă Caramitru e genul de fază la care lași capul în jos și intri în pământ de rușine în momentul în care înțelegi că ai vorbit fără să gândești și că ai interpretat greșit situația. Sau mă rog, asta face un om cât de cât civilizat, iar tânărul Caramitru, împreună cu prietenii Daniel Funeriu și Vladimir Tismăneanu, alți neica-nimeni despre care majoritatea populației uitase fără probleme până să se bage iarăși ca viermii în dosul nostru, au demonstrat deja că ei nu sunt oameni civilizați și nu înțeleg cuvântul „rușine”.

Ciudat, deoarece în ultimii ani, a cam devenit sinonim cu numele lor.

În fine, deci după nesimțirea lui Caramitru cel nerealizat, în loc să-și vadă de treabă rezistoizii, ei au sărit la atac, comentându-l și criticându-l pe marele artist din orice poziție. Și uite că au dat cu mucii-n fasole din nou. Chiar când credeam că nu se poate să cadă și mai jos acești idioți utili, caricaturistul Radu Oltean s-a trezit să-l ilustreze pe Tudor Gheorghe ca un căcat în tricolor înconjurat de muște, cu inscripția „Degeaba – cu tot talentul lui, tot un nostalgic ceaușist”. Bineînțeles, fotografia cu Nicolae Ceaușescu e și ea nelipsită din imagine.

Radu Oltean, pentru cei care nu știu (e ok, nimeni nu știa cine e acest individ până să se „remarce” cu această mâzgălitură), e un rezistoid furibund care urlă în stânga și-n dreapta cu spume la gură despre cum „românul este mult prea xenofob, naționalist, antisemit (în lipsa evreilor), anti-maghiar (sursă), anti musulman”. E unul din globaliștii turbați care din doi în trei strigă „m**e PSD” chiar dacă PSD-ul nici măcar nu mai e la putere și își împarte timpul intre atacuri asupra familiei tradiționale și a Bisericii Ortodoxe Române și răspândirea unor teorii false cum că Transilvania nu ar fi românească. Aveți aici blogul lui George Damian, istoric acreditat, nu rezistoid care se află-n treabă, care îi demontează pseudo-teoriile acestui turbat (nu dăm link și la articolul original al lui Oltean pentru că nu ne place să distribuim informații false).