Educație sexuală LGBT pentru copiii de grădiniță

Părinții din statul american Washington au declanșat acțiuni de protest după ce au aflat conținutul unui proiect de lege privind introducerea educației sexuale începând de la grădiniță. P

Părinții din statul american Washington au declanșat acțiuni de protest după ce au aflat conținutul unui proiect de lege privind introducerea educației sexuale începând de la grădiniță. Promovat de Partidul Democrat, proiectul are în vedere o educație sexuală „comprehensivă”, care să țină cont de nevoile specifice ale tuturor elevilor, inclusiv LGBT.
Care „nevoi specifice” au sărit în sus părinții revoltați? La 5-6 ani, copiii n-au probleme sexuale, când abia dacă au învățat să se șteargă singuri la funduleț.
Cu atât mai puțin au probleme cu LGBT, căci ce copil se gândește la grădiniță că e homosexual, lesbiană, transgender și toate nebuniile cuprinse denumirea organizației respective.

Legea prevede ca încă din clasa întâi, copiilor să li se explice că biologia e doar un moft, sexul unei persoane fiind definit de ce crede în ziua respectivă că este sau ce este la modă să te declari. În campania de a șterge identitatea tinerei generații, pușilor li se vor preda lecții în care se subliniază că o persoană care umblă în rochie nu e neapărat femeie, relevă agenția Breitbart.

Cele învățate la școală urmează a fi întărite prin lecturi suplimentare adecvate ca conținut. Copiilor de grădiniță li se recomandă de pildă o carte de povești cu titlul elocvent „Băiețelul prințesă”.

În clasele mai mari se învață deja tehnici de masturbare, poziții sexuale sau despre sexting, copiilor explicându-se că e o practică normală să trimiți poze explicite partenerului.
Părinții revoltați spun că în niciun caz nu se poate accepta educația sexuală în școli, pentru că este imposibil ca aceasta să se rezume la noțiuni de bază, inocente, gen denumirea corectă a organelor genitale și igiena intimă. Întotdeauna în spatele celor ce militează pentru nevoia de educație sexuală în școli se ascund militanții LGBT care vin cu propria lor agendă. Lucru care este valabil și pentru România, pentru că acum, cu o guvernare progresistă, trebuie să ne așteptăm ca subiectul să reapară pe agenda publică.