Mihai Mărgineanu, atac dur la adresa lui Andrei Caramitru: „Obrăznicătura aia de copil de bani gata ar arunca cu noroi în oricine numa’-numa’ l-o băga cineva în seamă”

Artistul Mihai Mărgineanu s-a alăturat recent grupului de susținători ai lui Tudor Gheorghe în recentul scandal dintre maestru și niște lichele progresiste care și-au ațintit gurile spurcate asupra venerabilului artist. Unde aseară, Dan Puric îl numea pe Tudor Gheorghe o „valoare națională intangibilă” în direct la Antena 3, Mărgineanu s-a folosit de contul de Facebook pentru a-și exprima opinia despre scandal.

„Un fost ministru şi o beizadea îl acuză pe un mare artist, adică pe domnul Tudor Gheorghe, de propagandă comunistă. Repet: un fost ministru şi o beizadea. Cine sunt cei doi? Funeriu din Arad şi Andrei, băiatul domnului Ion Caramitru – directorul Teatrului Naţional din Bucureşti. Funeriu din Arad a făcut parte din cel mai slab guvern pe care l-a avut vreodată România. Guvernul lui Boc. Mai mult, a fost chiar un ministru al Educaţiei – şi se vede cât de bine şi-a făcut treaba, dacă te uiţi la situaţia educaţională din România,” punctează Mărgineanu.

De când nu mai e în politică, Funeriu își încearcă norocul ca pseudo-influencer pe Facebook, lansând tot felul de mesaje obraznice care se vor a fi intelectuale, putem doar presupune, și cu siguranță, în pătura socială din care se trage acest individ, chiar așa sunt.

„Cât despre obrăznicătura aia de copil de bani gata… Ce să zic ?… Ar arunca cu noroi în orice şi oricine numa’-numa’ l-o băga şi pe el cineva în seamă ca pe tac’su. N-ai absolut nicio şansă, dragă Andrei Caramitru, să ajungi măcar la nivelul genunchiul tatălui tău. Cât despre fostul ministru al (ne)educaţiei, ar trebui să se şteargă atent la gură şi să se ridice în picioare când vorbeşte de un adevărat simbol cultural al României. Simbol care este Domnul Tudor Gheorghe. USR – ul ar trebui să-şi ţină în frâu membrii de partid ale căror declaraţii inconştiente, obraznice şi semidocte ar putea aduce prejudicii în masa de votanţi”, a mai atenționat Mărgineanu, însă puțin tardiv. Dacă nu ne era deja clar ce fel de scursuri s-au prelins înăuntrul USR-ului, după aceste atacuri cu limbaj de maidan, nu mai există îndoială.