Germania: Mutilarea genitală la femei – o adevărată epidemie din cauza imigranților

Credit foto: Breitbart

E genul de subiect despre care protestează feministele în stradă, genul de poveste la care ne place să închidem ochii și să zicem „ce bine că nu trăim și noi într-o astfel de țară”, însă „astfel de țară” nu se mai referă la un teritoriu islamic de undeva din Asia sau Africa.

Astăzi, din ce în ce mai multe povești de groază vin din Germania, o țară liberă, respectată și civilizată, unde, din cauza valurilor uriașe de imigranți musulmani, mutilarea genitală la femei și fetițe a devenit o practică destul de obișnuită, din păcate.
Conform agenției de știri Breitbart, peste 70.000 de femei din Germania au fost supuse unei astfel de „proceduri”, iar 17.000 de tinere sunt în pericol de a fi supuse și ele unei astfel de intervenții barbare.

Mutilarea genitală e interzisă prin lege în Germania, iar mulți „doritori” călătoresc înapoi în țara lor pentru a-și supune soțiile și fiicele, aproape întotdeauna împotriva voinței lor, acestei torturi. Însă recent, din ce în ce mai multe cazuri de mutilare genitală au fost raportate pe teritoriu european.

Cornelia Strunz, doctoriță germană, a declarat că această epidemie e cauzată de populația islamică aflată în prezent în creștere.

„Multe femei au probleme ulterior în a urina. Sângele menstrual nu se poate scurge corespunzător, iar pentru multe dintr ele, sexul devine aproape imposibil. Există riscul ca organismul să dezvolte fistule – o conexiune între două părți ale organismului care nu ar trebui în mod normal să existe, cum ar fi o legătură între vagin și rect, care poate duce la eliminarea scaunului prin vagin,” a declarat Strunz pentru Deutsche Welle.

Shadia Abdelmoneim, o femeie sudaneză care trăiește în Germania, a fost mutilată după nașterea celui de-al treilea copil, fără voia ei. Aceasta a rămas cu o durere imensă, atât fizică cât și sufletească și a declarat că se teme atât pentru ea cât și pentru cele trei fetițe ale sale.

Într-o încercare de a controla situația, orașul Berlin urmează să inaugureze primul centru de ajutor anti-MGF (mutilare genitală la femei), însă activiștii cer măsuri și mai drastice, printre care campanii de informare și monitorizare a copiilor care sunt în pericol.

„Mulți profesori nu sunt destul de bine informați despre această problemă și nu își dau seama când o fetiță se află în pericol de a fi mutilată. Adesea, au probleme în a vorbi despre această problemă într-un mod delicat,” a declarat Charlotte Weil, din partea organizației feministe Terre Des Femmes. Însă aceasta avertizează că această practică barbară are în spate o tradiție de mii de ani „și nu poate fi abolită în câțiva ani”.

Mutilarea genitală la femei se referă la tăierea clitorisului pentru a reduce apetitul sexual și plăcerea derivată, pentru a asigura fidelitatea femeii. O altă practică des întâlnită se referă la strâmtarea canalului vaginal prin mutilarea labiilor, pentru a asigura virginitatea înaintea căsătoriei și pentru a reduce șansele ca femeia să aibă relații sexuale cu alți bărbați. E o practică barbară și, se pare, din cauza valurilor de imigranți musulmani, devine rapid o grijă globală.