Matteo Salvini, față-n față cu inchiziția globalistă

Senatul italian a votat miercuri pentru ridicarea imunității liderului naționalist Matteo Salvini, acesta urmând a fi judecat pentru că a oprit intrarea unei nave cu imigranți ilegali într-un port din Catania, pe vremea când era ministru de interne.
La sfârșitul anului trecut, un tribunal din Catania a cerut ca Salvini să fie judecat pentru abuz de putere și sechestrare de persoane, după ce nava a fost blocată mai multe zile în largul coastelor italiene.
”Nu voi merge în acea sală de tribunal pentru a mă apăra, voi merge să revendic cu mândrie ceea ce am făcut”, a spus Salvini astăzi în timpul dezbaterii în Senat, reafirmând că ”datoria” sa ca ministru de interne era să apere graniţele Italiei.
„Să lăsăm tribunalul să decidă dacă sunt un criminal sau doar mi-am făcut datoria”.
Numeroșii simpatizanți ai liderului Ligii sunt convinși că acest proces este o încercare a forțelor globaliste de a-l scoate din joc pe un politician atât de incomod.

Pe de altă parte, chiar și adversarii săi își dau seama că a-l târî pe Matteo Salvini prin tribunale, amenințându-l cu 15 ani de închisoare nu va face decât să-i crească popularitatea. Indiferent ce cred sau spun adepții globalizării, populația Italiei este sătulă de fluxul necontenit de migranți musulmani, mulți dintre ei aduși spre Europa de diverse nave aparținând unor organizații non-guvernamentale finanțate de cei care promovează idealul unei lumi fără frontiere, o lume în care europenii trebuie să renunțe la cultura și tradițiile lor pentru a le face pe plac armatelor de imigranți. O societate deschisă, cum o numește părintele globalismului, George Soros.
„Dacă un om nu este în stare să se lupte pentru ideile lui, fie ideile lui nu valorează nimic, fie el nu valorează nimic”, a scris astăzi Salvini pe contul său de Twitter.
Dacă globaliștii umblă să-l ardă pe rug, ca pe vremea Inchiziției, Matteo Salvini este gata să îmbrace cămașa martiriului.