BPNews – cel mai citit site de știri!

Pentru un ziarist cea mai mare bucurie este să știe că vorbele sale ajung la cât mai mulți cititori, că munca sa nu este în zadar, că și-a făcut datoria!
Site-ul nostru de știri, BPNews se poate mândri cu faptul că a ajuns pe primul loc în clasamentul general știri, mass-media și ziare on line. Potrivit trafic.ro, BPNews a înregistrat o audiență record de peste 257.000 de cititori!
Vă mulțumim tuturor celor care ne citiți, tuturor celor care ne-ați acordat încrederea – mai ales într-o perioadă atât de tulbure când scena politică este un haos total, iar țara întreagă a fost dusă la isterizare de știrile alarmiste cu coronavirusul.

BPNews va încerca să rămână o voce lucidă în această perioadă dificilă și, în același timp, o voce care se ridică ferm în apărarea valorilor și intereselor noastre naționale.

Ne așteaptă un an electoral agitat și mulți vor încerca, din nou, să prostească electoralul cu sloganuri goale și vorbe meșteșugite. Noi vom continua să spunem adevărul! Rămâneți alături de noi!