Europa occidentală se confruntă cu o criză fără precedent din pricina migrației necontrolate a refugiaților din nordul Africii și, totuși, cel care ar trebui să sară primul în apărarea valorilor creștine, Papa Francisc, pare mai preocupat de soarta musulmanilor veniți cu milioanele în Europa.
Slujba de Crăciun oficiată de Papa Francisc a surprins prin numărul nefiresc de mare de referiri la imigranții clandestini, creștinii adunați în Piața Sfântul Petru fiind îndemnați în mod obsesiv că trebuie să-i primească cu brațele deschise „fără a pune prea multe întrebări de ce și cum” au ajuns pe țărmurile Europei.
În condițiile în care majoritatea covârșitoare a migranților ilegali sunt de confesiune musulmană, apare drept cel puțin bizară afirmația Sfântului Părinte cum că niciunul dintre aceștia nu îi este „străin lui Dumnezeu”, idee ce contravine doctrinei Bisericii Catolice, conform căreia, în mod firesc, aceia ce nu sunt botezați nu vor ajunge nicicând în Împărăția Domnului.
Slujba de Crăciun se adaugă lungului șir de luări de poziție în favoarea migranților ale Papei, devenit din apărător al creștinătății o portavoce a ideologiei globaliste.
A trecut oarecum neobservată ceremonia organizată săptămâna trecută la Vatican, în cadrul căreia Papa a prezidat la o acțiune care, în alte circumstanțe, ar fi fost catalogată drept o blasfemie. Suveranul Pontif a privit liniștit cum locul Mântuitorului pe cruce a fost luat de o vestă de salvare purtată de regulă de imigranții în pericol de înec, pe zecile și sute de ambarcațiuni care aduc musulmani spre Europa.
La ceremonie au asistat și 33 de imigranți aduși cu avionul la Vatican dintr-o tabără de refugiați din Grecia, țară care se confruntă în ultimele luni cu un aflux necontrolat de imigranți. Situația dramatică din insulele grecești nu este însă ceva îngrijorător pentru Papa Francisc. Nu că Grecia este ortodoxă, Sfântul Părinte, care este și episcop al Romei, este la fel de primitor și cu musulmanii care ajung pe coastele Italiei.
De altfel, în urmă cu câteva luni, Papa a participat la dezvelirea unei noi statui în Cetatea Sfântă, dedicată nu vreunui sfânt, ci aceluiași imigrant, la care, aparente, trebuie să se închine mai nou creștinii europeni.
În predicile sale, Suveranul Pontif pledează frecvent pentru societatea multiculturală și beneficiile amestecului rasial. Te și întrebi când mai are Papa timp să se ocupe de problemele cu care se confruntă catolicii din întreaga lume, când toată ziua plânge de mila musulmanilor care iau cu asalt Europa?
Faptul că șeful Bisericii Catolice sprijină trup și suflet unul dintre cele mai importante puncte de pe agenda globalistă, respectiv islamizarea Europei, aruncă un mare semn de întrebare asupra modului în care acesta a ajuns în scaunul Apostolului Petru. Să nu uităm că el a fost ales Papă în anul 2013 în urma demisiei neașteptate a predecesorului său, Benedict al XVI-lea, care a citat la vremea aceea obscure motive de sănătate. Șapte ani mai târziu, Benedict este încă printre noi și ar fi putut foarte bine să fie în funcție la Vatican și azi. Este însă greu de crezut că Papa Benedict ar fi pledat pentru multiculturalism cu aceeași ardoare cu care o face urmașul său. În anul 2006, Papa Benedict a declanșat un val de proteste în lumea musulmană după un discurs rostit în Germania în cadrul căreia a folosit un citat care i-a ofensat pe musulmani.
„Arătați-mi ceva nou adus de Mahomed și veți vedea că sunt doar lucruri rele și inumane, precum porunca sa ca religia pe care o propovăduia să fie impusă cu sabia”.
Citatul îi aparține împăratului bizantin Manuel al II-lea Paleologul (1350-1425), iar musulmanii nu au fost deloc impresionați de afirmația Papei Benedict că aceste cuvinte nu reflectă opiniile sale.
Câțiva ani mai târziu, Benedict își făcea frumușel valizele lăsându-i loc unui Suveran Pontif care slujește cu abnegație sfintele idealuri ale globalismului-șoroșist.
Discussion about this post