Locuitorii sectorului 4 primesc încă o veste bună de la primarul Daniel Băluță, grație eforturilor depuse de instituția pe care o conduce cetățenii vor avea o nouă stație de metrou și aceasta construită din fonduri europene. Noua stație va fi amplasată între stațiile Berceni și Șoseaua de centură, astfel că locuitorii din zonă se vor putea deplasa mai ușor.
„Zilele trecute, Ministerul Fondurilor Europene a modificat legislația din domeniu, așa că Primăria Sectorului 4 devine prima autoritate locală din București eligibilă pentru a accesa banii disponibili prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Acesta este rezultatul parteneriatului încheiat încă de anul trecut cu Metrorex S.A., a muncii exemplare depuse în ultimii ani de către colegii mei din primărie și a susținerii publice de care a beneficiat proiectul nostru”, a anunțat primarul de la sectorul 4 pe pagina sa de Facebook.
În paralel, primarul Băluță supraveghează îndeaproape construcția unei noi aripi la spitalul Bagdasar-Arseni, investițiile în sistemul sanitar fiind, după cum vedem în aceste zile, prioritatea zero a cetățenilor.
Sub conducerea lui Daniel Băluță, sectorul 4 a ajuns cel mai invidiat din București – are probabil cele mai frumoase parcuri și zone verzi din București, curățenia este pe primul loc, mai ales în această perioadă de criză, iar iluminatul public funcționează ireproșabil.
De la începutul acestei luni, primăria sectorului 4 a intensificat operațiunile de curățenie pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus. Timp de 60 de zile, peste 100 de autospeciale vor acționa non stop în teren, pentru a spăla și dezinfecta aproximativ 250 de hectare de domeniu public.
Bulevardele, trotuarele, aleile dintre blocuri, scările de bloc, spațiile de joacă și locurile de relaxare, toate vor fi spălate și igienizate, ca măsură de prevenire și combatere a răspândirii infectării cu noul tip de coronavirus, COVID-19.
Ar fi bine dacă am avea în tot Bucureștiul asemenea primari, dar sunt zone ale orașului care nu doar că nu se modernizează, ci parcă alunecă înapoi în timp, cum este cazul sectorului 5.
Discussion about this post