În prezent, aceştia produc patru sortimente de bere tradiţională pe care le poţi savura.
Berea din Berceni o găseşti atât în baruri, restaurante, magazine, locuri specializate în bere artizanală din Bucureşti, cât şi în oraşe ca Sibiu, Iaşi, Cluj-Napoca, Arad, Timişoara, Braşov, Constanţa sau Sfântul Gheorghe. Entuziasmul, ingredientele, dar şi aprecierea distribuitorilor de bere i-a ajutat să se bucure de succesul de astăzi, spune Cristian.
Prin reţete tradiţionale au reuşit să obţină 4 sortimente de bere, pentru toate gusturile. Preţul unei sticle de bere va fi de 9 lei, fără TVA.
„Berile noastre – că sunt mai multe sortimente – au fost făcute după gusturile noastre. Am pus mult suflet în ele, au fost făcute foarte multe teste până să ajungem la nivelul ăsta de calitate”, a explicat Dan Stratulat, co-fondator şi berar.
Cristian Dorobanţescu îşi aminteşte cum au pornit la drum.
„Tot ce ştiam era să facem bere acasă. Acum, uitându-mă înapoi, am avut mare curaj să începem aşa. Practic, am început să mergem prin ţară şi să căutăm diverse instalaţii din industria laptelui dezafectate şi ne gândeam dacă s-ar putea potrivi la ce avem noi nevoie în fabrică. Avem marele avantaj că putem să aducem practic materie primă de oriunde din lume şi, acum, de exemplu, avem hamei din Noua Zeelandă, malţ din Germania, drojdie din Franţa”, povesteşte acesta.
„Nu te poţi opri niciodată, trebuie mereu să investeşti în creşterea producţiei”, consideră el.
Discussion about this post