Trăim într-o lume unde e din ce în ce mai greu să ai o dezbatere logică și bine-argumentată cu un alt om. Astăzi, nu contează atât dovezile și argumentele pe care le aduci, ci cât de tare poți ridica tonul, și nimeni nu țipă mai tare decât luptătorii progresiști, încredințați cu apărarea tuturor aberațiilor care țin de gen și de identitatea sexuală.
Eu sunt un ananas care se simte atras sexual de copaci, dar doar de conifere.
… poate spune un astfel de individ și el va fi imediat susținut de comunitatea LGBT ca fiind curajos să recunoască asta. Nici unul dintre frații (și surorile) săi nu-i va spune că stai un pic, din punct de vedere științific, asta nu există. Și tocmai din cauza acestei încăpățânări împotriva științei și a realității, societatea devine din ce în ce mai dezbinată.
Într-o întorsătură incredibilă de situație, chiar creatorul teoriei Gender, Christopher Dummit, recunoaște că lucrurile nu stau deloc cum a pretins el. Teoria Gender, devenită fundamentală pentru toată comunitatea transgender și a celorlalte minorități sexuale, se bazează pe ideea că genul nu ține de biologie, ci de cum te simți și de alte construcții sociale.
Ulterior, însă, Dummit a admis că toată teoria e de fapt o minciună.
„În cercetările mele privind genul nu am găsit explicații științifice, ele au apărut doar din convingerile mele ideologice,” mărturisește Dummit. „Practic, nu aveam nici o dovadă pentru o parte din ce afirmam. Așadar, mi-am susținut argumentele cu fervoare și am atacat punctele de vedere alternative. Din punct de vedere intelectual, nu a fost prea frumos,” continuă acesta.
Susținerea cu fervoare a unor concepte total nefondate, urlatul cât te țin plămânii și datul cu noroi în oricine îndrăznește să te contrazică – exact strategia de atac a acestor activiști bezmetici care ne-au inundat rețelele de socializare (aș fi zis străzile, dar acuma sincer, nu-s ei chiar atât de mulți cât le-ar plăcea să creadă).
„Toate acestea fac cu atât mai dezamăgitor să văd cum puncte de vedere pe care obișnuiam să le apăr cu atâta pasiune – și fără fundament – sunt acceptate astăzi de atâția oameni în societate, în general,” continuă Dummit, în această mea culpa venită mult prea târziu, din moment ce societatea noastră a fost deja, cum observă și el, otrăvită și ruptă în două.
„Ca operă de erudiție, trebuie să recunoscă că era destul de elegant realizată, dacă pot spune așa. Problema era că, parțial, era și un faliment intelectual,” concluzionează Dummit despre lucrarea sa ce acum stă la baza acestui război social. Legată vag de niște probleme sociale adevărate, de diversele nemulțumiri ale comunității gay și ale femeilor marginalizate și tratate ca fiind inferioare bărbatului, teoria lui Dummit a luat o amploare complet nejustificată și ca orice minciună care se respectă, a fost repetată în mod continuu până când a ajuns să fie acceptată ca și adevăr.
Din păcate, declarațiile lui Dummit nu vor schimba cu nimic situația îngrijorătoare în care ne aflăm astăzi. Oamenii vor continua să trăiască spălați pe creier și fie să inventeze dovezi false, fie să insiste că biologia și știința nu demonstrează nimic, deși ele sunt unele dintre cele mai mari descoperiri ale omului.
Discussion about this post