Cu toții am așteptat așa de mult vara și acum parcă ne scapă printre degete însă pentru timpul care ai mai rămas, haideți să ne bucurăm de ea savurând toate bunătățile naturii.
Ca și femeie, și una care gătește zilnic, caut de fiecare dată să îmi hrănesc papilele gustative cu cele mai bune ingrediente, gătite într-un mod adecvat. Ce e important când vine vorba de mâncare, și mai ales pe perioada verii, este să fie una ușoară. Este recomandat să se consume peste, pui, curcan, multe salate însă dacă vă place mâncarea mai grea, cum ar fi un grătar, nu uitați de foarte multă hidratare. Totuși, vă sugerez să nu utilizați grătarele prea des pentru a fii mai sănătosi.
Dintre zecile de rețete pe care le iubesc se numără și sorbetul de lămâie, vinetele la cuptor, salata cu porumb și năut, și aș putea continua. Salatele sunt cele mai cunoscute pe perioada verii, sunt fresh si parcă te încarcă de energie instant.
Incearcă sa îți faci cumpărăturile măcar o data doar de la magazinul de legume si fructe. Am făcut asta o dată și am început să combin toate astfel încât ieșeau mâncăruri mult mai gustoase decât credeam eu că sunt capabilă să gătesc.Lucrați cu prospețime și nu vă mulțumiți cu orice. O mâncare bună e despre savoare, multă dragoste pusă când este gătită, dar cu atât mai mult e despre ingredientele alese cu atenție. Orice este în bucătărie se poate folosi, trebuie doar să găsești modalitatea cea mai bună pentru a îi scoate în evidență toate calitățile și beneficiile.
Pentru o zi călduroasă de vară, încercați sorbetul de lămâie. Eu iubesc să îl savurez pe balcon fie după-masa sau dimineața. Este modul prin care simt cum organismul meu se revigorează. Vara este despre libertate, pauză, vacanță, deci implicit și mâncarea pe care o mănânci ar trebui să ducă la așa ceva. Cuvintele mele pentru voi au fost doar câteva sfaturi mici. Sutn multe altele pe care sunt sigură că le știți deci nu ar mai avea rost să vă rețin. Savurați vara cu tot ce aduce ea.
A voastră,
S.N.
Discussion about this post