Colectivismul este un sistem de guvernare care valorifică grupul mai mult decât individul. Într-un astfel de sistem, autoritatea respectivă face alegerile și stabilește niște scopuri morale, sociale și economice comune. Pentru a își atinge scopurile, autoritatea dicteză standardele după care individul trebuie să trăiască și să muncească.
Crezul colectivist este promovat de o armată bine-plasată care prezintă ideile colectiviste într-o lumină ideală. Printre aceste idei se numără dreptatea socială, securitatea și egalitatea financiară. Atingerea acestor idealuri, din păcate, implică distrugerea sistematică a civilizației vestice, tradițiile și libertățile individuale. Pentru ca un sistem colectivist să reușească, individul trebuie să piardă dreptul inalienabil la viață și la libertate, inclusiv dreptul la un crez religios și libertatea de a-și urmări propriile scopuri financiare.
Colectivismul strivește dreptul la muncă, drepturile medicale ale individului, drepturile părintelui (prin impunerea vaccinării obligatorii, spre exemplu, sau a educației sexuale obligatorii). Mai mult, colectivismul doar oferă impresia că susține binele majorității și interesul colectiv. El, de fapt, nu susține decât binele unui grup mic de oameni, iar interesul primar al acestui grup este eliminarea progresivă a oricărui drept, mic sau mare, al individului.
Progresismul, socialismul, statismul, fascismul, comunismul, totalitarismul, nazismul și marxismul sunt toate forme ale colectivismulul, și sunt toate tiranii asupra individului.
Text preluat, însă cât se poate de adevărat.
„Drepturile nu sunt drepturi dacă un om sau un guvern ți le poate lua, ele sunt privilegii.”
George Carlin
Discussion about this post