Oare numai oamenii de succes au parte de stres? Dar dacă eşti stresat eşti mai important?
Auzim mereu şi chiar am spus adeseori: „Sunt atât de stresat/ă!”. Stresul pare să fi devenit un fenomen de masă cu o conotaţie de obicei negativă. El este asociat de cele mai multe ori cu grabă, presiune, senzaţie de neajutorare, etc. Stresul e un fenomen cu multe faţete şi nu ţine cont de vârstă, statut social sau ierarhie.
Modelul de Stres identifică factorii stresori, evaluează nivelul de stres, precum și comportamentul în condiții de stres. Modelul este bazat pe cercetarea comportamentală făcută de Prof. John G. Geier și cercetările recente pe stres ale lui R. Lazarus, G. Kaluza și E. Fromm. Pe această bază, Dr. Phil. Lana Ott și Renate Wittmann au dezvoltat acest instrument pragmatic de învățare.
Dezvoltarea abilităţilor de management activ al stresului în condițiile actuale de schimbare continuă nu sunt un lux ci o investiție pe termen lung importantă atât pentru angajat cât şi pentru companie.
Cu ce pleacă acasă cursanții?
Informaţiile primite în cadrul webinarului sunt menite să introducă participanţii în abordarea şi înţelegerea stresului din perspectiva Modelului de Stres Persolog® astfel încât aceştia să dobândească abilităţi de gestionare a stresului personal şi să evite stresul dăunător şi epuizarea.
-definiţia stresului conform Modelului de Stres Persolog®;
-harta stresului conform modelului;
-propria hartă a factorilor de stres;
-o strategie pe termen scurt;
-o strategie pe termen lung de gestionare a factorilor identificaţi;
Iată ce declară trainer-ul, într-o postare pe Facebook:
„Sunt Cristina-Doria Onofrei pasionată de comunicare relaţională. Inspir, provoc şi motivez oamenii să-şi îmbunătăţească relaţiile profesionale şi personale printr-o comunicare autentică şi eficientă. De 14 ani ca trainer şi life & team coach facilitez procese transformaţionale atât pentru persoane individuale cât şi pentru echipe prin coaching şi ateliere experienţiale. Unicitatea stilului meu constă în abordarea multidimensională şi holistică, prin folosirea combinată a tehnicilor de coaching împreună cu alte instrumente din domenii conexe pe care le-am dobândit în formările mele
Discussion about this post